Kozinoğlu’nu FETÖ’ye gammazlayan Enver Altaylı, acaba yeğeni Kavuncu’ya ne dedi

Kozinoğlu’nu FETÖ’ye gammazlayan Enver Altaylı, acaba yeğeni Kavuncu’ya ne dedi. İYİ Parti’de önce sırça döküldü, ardından testi kırıldı.

Kozinoğlu’nu FETÖ’ye gammazlayan Enver Altaylı, acaba yeğeni Kavuncu’ya ne dedi?

İYİ Parti’de önce sırça döküldü, ardından testi kırıldı.

20 Eylül’deki Kongre’de ismi çizilenlerin partinin grup toplantısını boykot etmesi “parti içi demokrasi” perdesiyle bir şekilde tolere ediliyordu. Ancak ne olduysa pazartesi günü parti kurucusu Ümit Özdağ’ın “FETÖ”, “HDP”, “eş başkan”, “Enver Altaylı” çıkışlarıyla işin rengi değişti.

Bugün sizinle Ümit Özdağ’ın “Üç yaşından bu yana tanırım” dediği Enver Altaylı’nın kendisine gelip, “Parti kurmayın. Sokağa çıkın” demesini ve arka planını tartışmak istiyorum.

Enver Altaylı, Kavuncu ailesinin dayısı. Yani İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun büyük dayısı. Aynı zamanda MİT’çi. Aynı zamanda CİA ile iltisaklı. Ve dahası FETÖ elebaşına “Muhterem efendim” diye başlayan mektuplar yazacak kadar da yakın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar