İP’teki cambazlar

Meral Akşener İyi Parti’yi (İP) bırakacakmış. Yok efendim, arkadaşları buna müsaade etmeyecekmiş. Ağustos ayı içerisindeki kurultayda yeniden Akşener’i aday göstereceklermiş. Akşener’in evinin...

Meral Akşener İyi Parti’yi (İP) bırakacakmış. Yok efendim, arkadaşları buna müsaade etmeyecekmiş. Ağustos ayı içerisindeki kurultayda yeniden Akşener’i aday göstereceklermiş. Akşener’in evinin önünde toplanan kalabalık sesini yükseltmişmiş. “Milletin ablası Akşener. Bizi bırakma”ymış.

Miş yani… Miş miş..!

24 Haziran öncesinden çok önce… Te “MHP’de kurultay” çağrıları yapıldığı dönemde… Yani ne İP’in adı varken ne yeni bir parti tartışmaları varken… Akşener ile MHP’yi ele geçirmek için hamle üzerine hamle yapılırken bir şey olmuştu hatırlatmak isterim.

Ortadoğu gazetesi bir gün sürmanşetten, “Ölüsü, dirisi, PKK’lısı, MHP’de kongre istiyor” diye yazmıştı. (2 Mayıs 2016 Ortadoğu)

Ortadoğu’nun manşetini ödünç alarak bir gün sonra bu köşede şunları yazmıştım:

“Ölüsü, dirisi, PKK’lısı, Paralel’i MHP’de kongre istiyor

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar