Huber’deki iftardan bende kalanlar

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın davetlisi olarak Huber Köşkü’ne gittiğimizde bu kadar kalabalık davetlinin olacağını bilmiyordum… Ama şaşırmadım.Çünkü…Özellikle 16 Nisan...

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın davetlisi olarak Huber Köşkü’ne gittiğimizde bu kadar kalabalık davetlinin olacağını bilmiyordum… Ama şaşırmadım.

Çünkü…

Özellikle 16 Nisan referandumundan sonraki dil ve söylem… Ve 21 Mayıs’taki Ak Parti 3. Olağanüstü Kongresi’ndeki konuşmadaki vurgular yeni bir sürecin başladığını ya da başlatılmak istendiğinin ipuçlarıydı.

Huber Köşkü’ndeki medya mensuplarına yönelik iftar yemeği için havuz başına doğru yağmur altında yürürken “Acaba kimler var davetliler arasında” diye düşünmüyor değildim.

Merakım biraz sonra gitti. Çünkü yağmur nedeniyle havuz başından kapalı alana alınan masalarda tanıdık yüzlerle selamlaşmaya başlamıştık bile.

Davete 170 civarında gazeteci katılmıştı. Her gruptan yeterince isim davet edilmişti; gördüm. Uzun zamandır ortalıkta görünmeyenleri de, eleştiri dozunu bazen abartmışları da Huber’deki iftarda gördüm.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar