HDP’liler Kürtlerin Zeytin Dalı’na desteğini görebilseydi…

Haftası sonu Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda en acı kayıpları verdik. PYD/YPG-PKK (PKK) terör örgütü çocukları kullanarak Mehmetçik’e saldırdı. Sivilleri kullanarak sivil kıyafetli kahpeliğin...

Haftası sonu Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda en acı kayıpları verdik. PYD/YPG-PKK (PKK) terör örgütü çocukları kullanarak Mehmetçik’e saldırdı. Sivilleri kullanarak sivil kıyafetli kahpeliğin sonucunda 12 şehit verdik. Tam 12 şehit!

Şehitlerimizi toprağa verdiğimiz Pazar günüyse Ankara Arena’da o kahpeliği yapan PKK’lı teröristlere selam çakıldığına şahit olduk!

Sözüm ona “direniş” olarak nitelen kahpelik selamlandı! Afrin’deki PKK’lılar kardeş ilan edildi.

Bu toprakların ne kahramanı ne satılmışları, ne yiğitleri ne bozguncuları bitecek.

Bu yıllar yılıdır böyle. Böyle de devam ediyor.

Bugünde  “Düğüne gidiyoruz” diyen kahramanlarımız var dünde olduğu gibi. O kahramanları kahpece şehit edenlere alkış tutan satılmışlar da var geçmişte yine olduğu gibi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar