FETÖ ile mücadelede yeni aşamaya geçilirken kurulan tuzakları bir kez daha hatırlamak

Birtakım açıklamaları, “FETÖ ile mücadelede sona gelindi” şeklinde yorumlamak hiç de doğru değildi. O nedenle bir önceki yazıda “Korunan FETÖ’cüler var. Mücadele 40 yıl sürmeli.”...

Birtakım açıklamaları, “FETÖ ile mücadelede sona gelindi” şeklinde yorumlamak hiç de doğru değildi. O nedenle bir önceki yazıda “Korunan FETÖ’cüler var. Mücadele 40 yıl sürmeli.” demiştik. (27.03.2018 Yeni Şafak)

FETÖ ile mücadelenin bitmediğine ilişkin birçok emare var. Örneğin daha dün Konya merkezli başlatılan operasyonla Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) içindeki sözleşmeli subay ve astsubaylar için gözaltı kararı alındı.

Bu son operasyonda gözaltı kararı verilenlerin FETÖ tarafından TSK’ya yerleştirildiği, aynı zamanda ortaokul, lise, üniversite tahsilleri sırasında örgüte ait öğrenci evlerinde kaldıkları, dönemsel olarak örgütün üniversite yapılanması içerisinde başta öğrenci sorumlusu olmak üzere mahrem alanda da görev üstlendikleri belirtiliyor.

Demek ki TSK içindeki FETÖ temizliği henüz bitmedi. Zaten bu kadar kısa sürede de bitmesi düşünülemezdi de. Zira alışıla gelmiş bir örgütten söz etmiyoruz, her kılığa her forma girebilen, katmanlardan oluşan bir örgütten bahsediyoruz.

Bir de sadece mart ayında yapılan operasyonlarda 2 binin üzerinde gözaltı 650’nin üzerinde tutuklama var.

Bu burada öylece bir dursun…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar