Elindeki Yasin Börü’nün kanını etrafa sıçratmak isteyen provokatör

Tabanlarını yalan üzerinden etkiliyorlar. Kışkırtıyorlar. Bir yöne kanalize ediyorlar. Öyle becerikliler ki bir cümlenin başını sonunu kesip, yeni bir kurguyla söylüyorlar. Buna da inandırıyorlar..

Tabanlarını yalan üzerinden etkiliyorlar. Kışkırtıyorlar. Bir yöne kanalize ediyorlar. Öyle becerikliler ki bir cümlenin başını sonunu kesip, yeni bir kurguyla söylüyorlar. Buna da inandırıyorlar.

***

Edirne’de tutuklu bulunan eski HDP eş Başkanı Selahattin Demirtaş, 2014 yılının Ekim ayında yaşanan Kobani olaylarıyla ilgili açıklama yapmış.

Eski eş başkan kendi sorumluluk ve kışkırtmasını perdelemek için hedefe yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koymuş.

“Kobani düştü düşecek” ifadesini tekrar gündeme getiren Demirtaş diyor ki, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 Ekim 2014 tarihli konuşmasını hatırlatmak durumundayım. Ne demişti orada? ‘Kobanê düştü, düşecek.’ İşte provokasyonları tetikleyen cümle budur.”

Biz de diyoruz ki bu kocaman bir bühtandır. Yalandır. Saptırmadır. Açık açık provokasyondur. İftiradır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar