Bismillah… Allah yar… Vefalı Türk, Afrin’e “Zeytin Dalı” uzattı

“Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Operasyon Münbiç ile devam edecek” bu cümlelerle açıkladı Cumhurbaşkanımız Erdoğan günlerdir beklenen Afrin operasyonunu.Operasyonun ismi “Zeytin...

“Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Operasyon Münbiç ile devam edecek” bu cümlelerle açıkladı Cumhurbaşkanımız Erdoğan günlerdir beklenen Afrin operasyonunu.

Operasyonun ismi “Zeytin Dalı!” Suriye’deki ilk operasyonun ismi Fırat Kalkanı’ydı. Afrin operasyonunun ismi ise Zeytin Dalı. Çok manidar. Hem bölgenin zeytinliklerine atıf, hem “Biz Afrin’e barış için geliyoruz” diyor Türkiye.

ÖSO önde, Mehmetçik ona destek. Havadaysa F-16’lar. Afrin merkeze doğru ilerleyiş sürdükçe çatışmaların şiddeti artacaktır. PYD/YPG-PKK terör örgütünü Amerika uzun zamandır hem eğitiyor hem modern silahlarla donatıyor. O yüzden bizi çetin bir mücadele bekliyor.

Olsun!

Türkiye tüm diplomatik kanalları kullandı. Hatta “tavizler” bile verdi. Afrin’den PKK/PYD-YPG unsurları çekilsin diye. Yine Amerika’ya “Terör örgütünü silahlandırma, sınırımızın güneyine bu kadar silah sevkiyatı yapma” dedi.

Olmadı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 555 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 475 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 681 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 403 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar