Bir yanda gerçek ve başarı, diğer yanda yalan ve iftira

Türkiye, çelişkiler yumağında adım adım “istikbale” yürüyor. İstiklal ve istikbal mücadelesinde gerçek ile yalan, doğru ile yanlış at başı gidiyor.

Bir yanda muazzam işler yapıyor Türkiye… Hem de dudak uçuklatacak türden işler. “Mavi Vatan” diyor mesela. “Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Fırat Kalkanı” diyor mesela. Mesela, “Kıran” diye başlıyor, terörün belini kırıyor. “Mavi Vatan’ın bir damlasını, toprağımızın bir çakıl taşını kimselere vermeyiz” diyor, mesela.

Hem karada hem denizde karşısına kurulan cepheleri hallaç pamuğu gibi atıyor..

Libya ile deniz yetki alanı anlaşması imzalıyor. Askeri anlaşma imzalıyor. Meşru hükümetin darbeciler tarafından düşürülmesinin önüne geçiyor.

Türkiye içinde sınır ötesinde PKK terör örgütüne kök söktürüyor. Suriye’de “artık bir çözüm üretilemez” denilen İdlip’te inisiyatif alıyor. Muhataplarıyla konuşmasını biliyor mesela.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar