Beylikdüzü yetmemiş, Edremit Körfezi’ne göz dikmiş, o da yetmemiş İstanbul’u istiyor

Yeni Şafak bombayı patlattı! CHP zihniyetinin ne olduğunu, çifte standardın ne olduğunu, vurgunun ne olduğunu Türkiye kamuoyuna bir kez daha gösterdi.Yeni Şafak dün Şahin Şen imzalı manşet haberinde CHP’nin...

Yeni Şafak bombayı patlattı! CHP zihniyetinin ne olduğunu, çifte standardın ne olduğunu, vurgunun ne olduğunu Türkiye kamuoyuna bir kez daha gösterdi.

Yeni Şafak dün Şahin Şen imzalı manşet haberinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının Edremit Körfezi’ndekizeytinlik vurgununu manşet yaptı. Haber şu ana kadar yalanlanmadı.

Haberin özeti şu: CHP’nin İBB adayı, babası, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Balıkesir’in Edremit ilçesinde binlerce metrekare zeytinlik aldı. Edremit’in bir önceki CHP’li Belediye Başkanı Kamil Saka zeytinlikleri imara açtı. Ardından zeytinliklerdeki zeytinler sökülerek villalar yapılmaya başlandı. CHP’nin İBB adayının Edremit Güre’de 18 parsel zeytinliği var.

Haber bu. CHP’nin İBB adayı haberden sonra kulağının üstüne yatmış görünüyor. Yalanlama falan yok yani.

GEZİ’DE BİRKAÇ AĞACIN SÖKÜLMESİNİ BAHANE EDENLER ZEYTİNLİKLERİ TALAN EDİYOR

Önce CHP zihniyetinden biraz söz edelim. Bugünler aynı zamanda Gezi provokasyonunun da yıldönümü. Hatırlarsanız Taksim Gezi Parkı’ndaki birkaç ağacın sökülüp başka bir yere dikilmek istenmesini bahane eden başta CHP ve yandaşları Gezi provokasyonunun öncülüğünü yapmışlardı. Şu günlerde CHP İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu Gezi olayları boyunca en ön safta yer alanlardandı. Ve CHP’liler sözüm ona birkaç ağaç uğruna günlerce polisle çatışmışlar, Taksim’i savaş alanına döndürmüşlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar