Bayrama erdik elhamdülillah da halimiz pürmelal

Bugün bayram. Bayramınız mübarek olsun. Büyüklerin ellerinden öpüyorum, küçüklerin gözlerinden…Bugün bayram, iki dini bayramımızdan biri Ramazan Bayramı bugün.Mü’minler 1 ay boyunca...

Bugün bayram. Bayramınız mübarek olsun. Büyüklerin ellerinden öpüyorum, küçüklerin gözlerinden…

Bugün bayram, iki dini bayramımızdan biri Ramazan Bayramı bugün.

Mü’minler 1 ay boyunca oruçlarını tuttu. Gidebilenler teravih namazlarını camilerde cemaatle kıldı. İftarlar, sahurlar derken bitti. Bayram geldi. Elhamdülillah.

Bu Ramazan türlü türlü hislere kapılmadım desem yalan olur. Mümkün olduğunca sokaklarda caddelerde yürüme şansım oldu. Mümkün olduğunca televizyonlardaki Ramazan programlarına bakma şansı da buldum.

Gelenek ile modernliği iç içe yaşadık. Dindarlıkla, sekülerliği de…

Geleneği din bilenlerle, İslam modernizmini savunanları dinledik. Modern araçlarla, klasik din anlayışını paylaşmayı da ihmal etmedik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar