Amerika’nın stratejik hedefi Türkiye

Trump, gerçekten ne istediğini biliyor mu? Ya da Trump’ın Amerikan politikalarındaki etki ve yetkisi nereye kadar?Amerikan iç savaşı Evanjeliklerin ve şahinlerin her gün bir mevzi daha kazanmasıyla devam ediyor. Beyaz Saray artık...

Trump, gerçekten ne istediğini biliyor mu? Ya da Trump’ın Amerikan politikalarındaki etki ve yetkisi nereye kadar?

Amerikan iç savaşı Evanjeliklerin ve şahinlerin her gün bir mevzi daha kazanmasıyla devam ediyor. Beyaz Saray artık neredeyse tamamen dünyayı kasıp kavuracak büyük savaşı göze almışlarla kuşatılmış durumda.

“Trump’ın olup bitenden haberi var mı” sorusuna mukabil, onun hala televizyondaki bir şov programının sunucusu edasındaki tavırlarını izliyoruz.

Hal böyle olunca, “Trump’ı ikna etmek için İzmir’de ev hapsinde tutulan pastör Brunson’u versek, bir jest yapsak Türkiye Amerika ilişkilerinde yumuşama olur” tezini savunanların bu tezleri havada kalıyor.

Zira, Amerika’nın stratejik hedeflerini belirleyen ekibinin ne kıyısında, ne yanında ne de içinde Trump ve Trumpgiller var.

Amerika’nın dış politikası dahil strateji üretim merkezleri coğrafyamız için bir plan yapmış durumda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar