Amerikalıların ağızından bal damladıkça kaygı eşiğimiz yükseliyor

Şayet Türkiye “güvenilir bir müttefik” ise neden hava savunma sistemi gerektiğinde bize petroitleri satmadınız?Dahası madem biz güvenilir bir müttefiktik neden ortak olduğumuz F-35 savaş uçağı projesinden...

Şayet Türkiye “güvenilir bir müttefik” ise neden hava savunma sistemi gerektiğinde bize petroitleri satmadınız?

Dahası madem biz güvenilir bir müttefiktik neden ortak olduğumuz F-35 savaş uçağı projesinden çıkartılma tehlikesiyle karşı karşıyayız?

Ve elbet! Madem Türkiye Amerika’nın güvenilir bir NATO müttefikidir o halde neden NATO savaş uçakları tarafından Türkiye Büyük Millet Meclis’i 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’cü alçaklarca bombalandı? Ve bu bombalamanın ardından NATO, Amerika ve müttefiklerimiz neden uzun süre sessiz kaldı?

Madem bize güveniyordunuz o halde neden “Mümbiç’i birlikte temizleyelim” dediğimizde kabul etmediniz? “DEAŞ belasını Türkiye olarak biz tek başımıza bertaraf ederiz yeter ki siz YPG-PKK’ya destek vermeyin” dediğimizde neden bize destek vermediniz?

Madem biz güvenilir bir müttefikiz bizim 40 yıldır mücadele ettiğimiz terörist YPG-PKK’ya binlerce TIR silah, mühimmat ve ekipmanı neden verdiniz?

AMERİKALILAR BİRDEN BİRE “GÜVENİLİR MÜTTEFİKLERİNİ” HATIRLADI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar