“Allah insanı iddiasından vurur”, daha bunu anlamadın mı

“Allah insanı iddiasından vurur” diyor ya hani İsmet Bey… Arınç’ı iddiasından onlarca kez vurmuştur ve yaşı kemale ermiş olan Arınç yine iddiasından vurulmuştur.

“Allah insanı iddiasından vurur” demiş büyük şair İsmet Özel. İsmet Bey aslında ilahi bir kaideyi veciz olarak söylemiş. Zira bizim inancımıza göre, Allah dünyada kullarını en iddialı oldukları konularda sınar. Ve ne hikmetse insan “benliğini, egosunu yenemediği müddetçe” çoğunlukla kaybeder.

Tıpkı Bülent Arınç’ın kaybettiği gibi..!

“BENİM ÖZGÜL AĞIRLIĞIM VAR”

“Benim özgül ağırlığım var. Ben sadece bir siyasetçi değilim” diye başlayan cümlelerle, yol arkadaşı Erdoğan’a ta Belgrad’daki Kale Meydan’dan ayar vermeye kalktığında “iddiasından sınandığı günlerdi” Arınç’ın ve kaybetmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar