Acaba Erdoğan “yaltaklansa”ydı Zarrab’a ihtiyaç duyacaklar mıydı

“Sorumluluğu kabul etmek ve cezaevinden çıkmak için en hızlı yol Amerika ile iş birliği yapmaktı.”Bu cümle New York’tan uzun zamandır buralara kadar ulaşan pis kokular arasından duyuldu. Rıza...

“Sorumluluğu kabul etmek ve cezaevinden çıkmak için en hızlı yol Amerika ile iş birliği yapmaktı.”

Bu cümle New York’tan uzun zamandır buralara kadar ulaşan pis kokular arasından duyuldu. Rıza Zarrab’ın cümlesi bu ana kadar eksikleriyle birlikte “doğruluk payı” olan tek cümle.

Doğruluk payı diyorum zira Zarrab’ın Türkiye’den nasıl çıktığıyla ilgili önümüzdeki günlerde elde edeceğimiz bilgiler bu cümlenin de “doğru” olmayabileceğini gösterebilir.

Şu ana kadarki bilgilerimizle değerlendirdiğimizde, Zarrab 90 yıldan “yırtmak” için “işbirlikçi”, “itirafçı” hatta “iftiracı” olmayı seçmiş! Belki Türkiye’den ayrılmadan önce başka şeyleri de seçmiştir, kim bilir?

Onu teslim alan Amerikan yargısıysa, ne yapıp edip Türkiye’yi, meşru iktidarı ve lideri Erdoğan’ı köşeye sıkıştırma peşinde.

17/25 Aralık 2013’te FETÖ’cü polis ve yargı mensuplarınca yapılmak istenen neydiyse New York mahkemesince bugün yapılmak istenen o.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar