Diğerleri çok mu iyi?

“Yandık, bittik, kül olduk” diyenlerin ısrarla ıskaladıkları, görmezden geldikleri bir hususu hatırlatmama müsaade edin.Gazetelerde başlık, “Davos bu yıl lidersiz” haber devam ediyor, “Amerika...

“Yandık, bittik, kül olduk” diyenlerin ısrarla ıskaladıkları, görmezden geldikleri bir hususu hatırlatmama müsaade edin.

Gazetelerde başlık, “Davos bu yıl lidersiz” haber devam ediyor, “Amerika Başkanı Trump hükümet kapalı olduğu için, İngiltere Başbakanı May Brexit krizi nedeniyle, Fransa Cumhurbaşkanı Macron sokak eylemleri nedeniyle bu yıl Davas’a katılmıyor.”

Her yıl liderleri ve dünya ekonomisinin önde gelen isimlerini ağırlayan Davos’a bu yıl 3 büyük ülkenin lideri katılmıyor.

Gerekçeleri, hayli mühim! Birinin hükümeti kapalı, çünkü bütçe onaylanmadı.

Diğeri Avrupa Birliği’nden ayrılma sürecinin sancılarını yaşıyor.

Kıta Avrupası’nın nükleer gücü Fransa ise sarı yeleklilerin eylemleri nedeniyle zor günler geçiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 551 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 473 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 680 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 401 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar