Aynı delikten bir kez daha ısırılmaya tahammülümüz var mı

Dikkat ettiğiniz mi? Geçtiğimiz cumartesi akşamı epeyce uzun bir aranın ardından PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, kardeşi Mehmet Öcalan ile görüştürüldü....

Dikkat ettiğiniz mi? Geçtiğimiz cumartesi akşamı epeyce uzun bir aranın ardından PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, kardeşi Mehmet Öcalan ile görüştürüldü. İmralı’daki görüşmenin içeriğiyle ilgili bazı kırıntılar basında yer aldı.

Siyasi mesaj bekleyenler şimdilik avucunu yaladı. Öcalan’ın sağlığıyla ilgili tezvirat yapanlar, “Sağlığım yerinde” mesajı üzerine suskunluğa büründü.

İmralı’da ömür boyu hapse mahkum olan terör örgütü elebaşı, ısrarla HDP’lilerle görüşmek istemiş olabilir. Mehmet Öcalan ile görüşmek istememiş de... Siyasi mesaj vermek istemiş de olabilir. Bunların hepsi mümkün.

Ankara’da bu işleri takip eden önemli bir siyasetçinin söylediğini size aktarayım, Öcalan karşısında Mehmet Öcalan’ı görünce “Ben seninle ne görüşeceğim. Seni istemiyorum. Sağlığım yerinde işte gördün. Git artık” demiş.

İlginç öyle değil mi?

2018’in Kasım ayında bir grup HDP’li, “Öcalan’a tecrit” bahanesiyle açlık grevine başlamıştı. Mehmet Öcalan’ın cumartesi günü İmralı’ya çağrılması bu eylemin sona erdirmesine dönük mü bilmiyoruz. Ama şunu biliyoruz, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ı canlı canlı İmralı’ya gömenler PKK terör örgütü ve uzantısının ta kendisidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar