Guguk kuşunun başka yuvalara bıraktığı yumurtalardan çıkan civcivler palazlanıyorsa…

Ankara’nın ekseni yerlileştikçe, eski alışkanlıkları depreşenler bugünlerde ne yapıyor olabilir? Ya da “siyaseti doğal alanları görenler” ile “Ankara’da yeni yeni boy gösterenler”...

Ankara’nın ekseni yerlileştikçe, eski alışkanlıkları depreşenler bugünlerde ne yapıyor olabilir?

Ya da “siyaseti doğal alanları görenler” ile “Ankara’da yeni yeni boy gösterenler” arasındaki “mücadele” rekabetin ötesine geçip, güç savaşlarına dönüşebilir mi?

Bir soru daha, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni değiştirmek isteyen çevreler sadece Meclis’teki muhalefetten mi ibaret?

Soruları sormamın elbet bir sebebi var. Az biraz sabır.

FETÖ OPERASYONLARINDAN MUSTARİP OLANLAR

FETÖ’nün yargı eliyle son dönemde çektiği operasyonları konu alan peş peşe yazılar yazdım. Ve o yazılar beklediğimin ötesinde ilgi gördü.

İlginin nedeni nedir diye merak ettiğimde, şöyle bir gerçekle karşılaştım. FETÖ ve FETÖ’cüler gibi davrananların operasyonları son dönemde artmış. Bu artıştan mustarip olanların sayısı da... Ancak insanlar, “bozgunculuk yapıyor” yaftası yememek için suskun kalmış. Sanırım bu da operasyonun büyüğü. Ne dersiniz?

CÜRETKARLIĞIN NEDENİ NE OLABİLİR?

Birkaç gündür posta kutuma, telefonuma sayısı epeyce artan oranda şikayet ve ihbar geliyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen FETÖ şirketlerinin nasıl yargı yoluyla geri verildiğine ilişkin şikayetlerden tutun da… FETÖ’cü yöntemler kullanılarak insanların itibarsızlaştırılmasına kadar birçok ihbar…

Bir de FETÖ’cü şüphesi bulunan bazı kamu çalışanlarının (Özellikle Ege’deki bazı belediyelerde) sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanımıza yönelik ağır hakaretlerinin de içinde bulunduğu şikayetler.

Takip edilmeye değer, üzerinde düşünmeye değer. Cüretkarlığın nedenini araştırmaya değer!

GUGUK KUŞU CİVCİVLERİ PALAZLANIYORSA

Çok önemli bir yargı mensubunun son yazıma gönderdiği yorum ise çok dikkat çekici!

“Birtakım yuvalara bırakılan guguk kuşu yumurtalarından çıkan civcivler, bugünlerde palazlanıyor!”

Bu tespit bence alarm zillerinin çalması için yeter de artar bile!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar