FETÖ’nün mahir “poker suratlılar”ı yargıyı ifsat ediyor

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit geçtiğimiz hafta katıldığı bir toplantıda FETÖ’cü alçakların elebaşından aldıkları talimatla “itirafçı”...

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit geçtiğimiz hafta katıldığı bir toplantıda FETÖ’cü alçakların elebaşından aldıkları talimatla “itirafçı” olduklarını ve Yargıtay’a yönelik “iftiralarda” bulunduklarını söyledi. Cirit aynın şu ifadeyi kullandı:

“Son zamanlarda bazı FETÖ itirafçıları, geçmişi, görev anlayışı, duruşu itibarıyla başından beri terör örgütü FETÖ ile mücadelesi bilinen Yargıtay üyesi arkadaşlarıma karşı FETÖ elebaşının ‘itirafçı ol, iftira et’ talimatına uygun olarak soyut ve mesnetsiz iddialarda bulunmak suretiyle haysiyet cellatlığına soyunmuşlardır.”

Sayın Başkan yüksek yargının en önemli isimlerinden. Yaptığı konuşma da çok önemli çok dikkate değer.

Ancak geç kalmış bir açıklama diye düşünüyorum.

Maalesef “Atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti.”

Gerçi Sayın Başkan, FETÖ itirafçılarının sadece “Yargıtay” bölümüyle ilgili son günlerdeki “iftiraları”na dikkat çekiyor. Bu da “yeni bir durum” olarak görülebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar