Başaramayacağımıza inanan varsa açıkça söylesin

“Adamın Ömer diyeceği ağızını büzüşünden belli” der atalarımız. Tam da öyle. Niyetlerini açık ediyorlar. Amerika’nın Türkiye’ye yönelik ekonomik savaşı bazı...

“Adamın Ömer diyeceği ağızını büzüşünden belli” der atalarımız. Tam da öyle. Niyetlerini açık ediyorlar. Amerika’nın Türkiye’ye yönelik ekonomik savaşı bazı “çakallar”ı da harekete geçirmiş görünüyor. Bu krizden çıkmanın yolu olarak “acı reçete” istiyorlar. IMF’li günler geri gelsin. IMF’nin acı reçetesi dar gelirlinin sırtına yüklensin istiyorlar.

Bakın ne diyor çakalların sözcülüğüne soyunmuş bir İngiliz gazetesi.

“Şimdiye kadar yaptıklarına bakılırsa, Erdoğan’ın bir sonraki adımı sermaye kontrollerini dayatmak olacak. Ancak bu, IMF’nin bir kurtarma paketiyle desteklenmeden işe yaramayacak. Ya buna başvurulacak ya da Merkez Bankası şok ve dehşet içinde kalacak. Türkiye’nin seçenekleri ve zamanı azalıyor. Ve bu, hepimizi kaygılandırmalı."

“IMF’nin bir kurtarma paketiyle desteklenmeden...” diyor. Yani IMF’li günler yeniden gelsin istiyorlar.

Çünkü hegemonyalarının en önemli estrümanlarından bir IMF. Diğeri de faiz zaten. Bu iki aktörle Türkiye’yi teslim almak istiyorlar. Biz de iktidarıyla, halkıyla topyekün direniyoruz.

Direneceğiz de..!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar