Dün senatör mektubuyla yapamadıklarını bugün Newsweek makalesiyle yapabilirler mi

Newsweek buram buram maklube kokan bir makaleyle FETÖ’cü tezleri savundu. Maklubenin kokusu Atlantik’i aşıp buralara kadar ulaştı. FETÖ’cü Enes Kanter’den söz etmesinden mi bahsedelim, yoksa Cumhurbaşkanımız...

Newsweek buram buram maklube kokan bir makaleyle FETÖ’cü tezleri savundu. Maklubenin kokusu Atlantik’i aşıp buralara kadar ulaştı. FETÖ’cü Enes Kanter’den söz etmesinden mi bahsedelim, yoksa Cumhurbaşkanımız hakkındaki ahlaksız yakıştırmalardan mı bilmiyorum.

Ama…

Newsweek, maklube kokan makale için FETÖ’den bir çuval dolusu dolar almamışsa ben de bir şey bilmiyorum.

Zira, daha önce FETÖ’nün senatörlere, kongre üyelerine bağış yaptığını biliyoruz. O bağışları alanların Türkiye aleyhine kararlara nasıl imza attıklarını biliyoruz.

15 Temmuz darbe ve iç işgal girişimi öncesi, Mart 2015’te 88 Amerikan senatörü bir mektuba imza atarak Türkiye’yi şikayet etmişlerdi. O mektubu kaleme alanların ve imza atanların bir kısmının FETÖ’den bağış aldıkları ispatlanmıştı.

Hatta FETÖ elebaşı Feto’nun veliahtlarından Abdullah Aymaz’ın Amerikan senatörlerine yaptığı bağışın makbuzunu da burada yayınlamıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar