Gittim, gördüm, dua aldım, dilek ağacına dilekte bulundum...

Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat'ın bugünkü (12.08.2022)''Gittim, gördüm, dua aldım, dilek ağacına dilekte bulundum...'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyaretiyle gündeme gelen Hüseyin Gazi Cemevi’ne gittim; uzun uzun Alevi dedesi Hüseyin Öz ile de sohbet ettim. Cumhurbaşkanı’nın gezdiği her yeri gezdim. Hepsini anlatacağım. Ama önce Hüseyin Dede’ye yapılan eleştirileri sordum: “Bir kanala farklı, başkasına farklı mı konuşuyorsunuz?” yanıtı netti.

‘ÇARPITIYORLAR, ŞU AN SANA SÖYLEDİKLERİM GEÇERLİDİR’

Bakın Hüseyin Dede ne dedi:

“Ben bir öyle bir böyle konuşmuyorum.

Bir gazete yanımdaki vatandaşın sözlerini benim sözüm gibi kullandı.

Sana söylediklerim geçerlidir.

Kanallara göre ayrı konuşmuyorum. Benim sözlerimi çarpıtıyorlar.”

‘CUMHURBAŞKANI’MIZIN ZİYARETİ BAZI KESİMLERİ RAHATSIZ ETTİ’

Hüseyin Dede, Cumhurbaşkanı’nın ziyaretinin önemini uzun uzun anlattı ve kimleri rahatsız ettiğini de açık açık söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ziyareti bazı kesimleri rahatsız etti.

Ben 69 yaşındayım. Hayatımda hiç cumhurbaşkanı ziyaretine tanık olmadım. Bu yüzden Cumhurbaşkanı’mızın ziyareti tarihi bir ziyarettir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk’ten Meclis’e çocuklara, siyasilere dikkat çeken öğütler 23 Nisan 2024 | 72 Okunma Sonradan söylenebilen ‘kontrollü krizin’ yaygın savaşa dönme ihtimali 16 Nisan 2024 | 238 Okunma Erdoğan’ın yeni yol haritası arası 05 Nisan 2024 | 656 Okunma Seçime giderken... 29 Mart 2024 | 408 Okunma O saldırganlar Moskova’dan Türkiye’ye gelmişler 26 Mart 2024 | 573 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar