Bahçeli’nin Soylu çıkışının şifreleri

Hürriyet yazarı Hande Fırat bu hafta 'Bahçeli’nin Soylu çıkışının şifreleri' başlıklı yazısını kaleme aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yaptığı açıklamalar siyasi kulisleri hareketlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yaptığı açıklamalar siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Bahçeli’nin bu çıkışı neden yaptığı merak konusu oldu. Bunun nedenlerine geçmeden Bahçeli’nin çıkışını hatırlayalım. MHP Lideri şu mesajları vermişti:

* “Özellikle bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır. Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır.

* Terörle mücadelede üstün başarılara imza atması vesilesiyle muarız cephede birikip de kuyruk acısı olanların şedit ve şekavet tonu ağır saldırılarına maruz kalmaktadır. FETÖ, PKK ve gayri meşru çevrelerle derin bağ ve bağlantıları tevsik veya teyit edilmiş köksüzlerin Sayın Soylu’yu orantısız ve onursuz suçlamaları geçmişte ne kadar doğru işlerin yapıldığını aynısıyla belgelemiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyad’daki Gazze toplantısının perde arkası 30 Nisan 2024 | 404 Okunma Sanata sığınmak ve Devriamber 26 Nisan 2024 | 120 Okunma Atatürk’ten Meclis’e çocuklara, siyasilere dikkat çeken öğütler 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Sonradan söylenebilen ‘kontrollü krizin’ yaygın savaşa dönme ihtimali 16 Nisan 2024 | 242 Okunma Erdoğan’ın yeni yol haritası arası 05 Nisan 2024 | 656 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar