Altun: İyiyim görevimin başındayım

Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat’ın bugünkü (11.02.2022)’’ Altun: İyiyim görevimin başındayım ‘’ başlıklı yazısı.

Ankara bir süredir Cumhurbaşkanı’nın da “Bundan sonra da değişiklikler yapabiliriz. Kabine’de revizyon normaldir” sözlerinin ardından Kabine’deki olası değişiklikleri konuşuyor. “Dört ya da beş bakan değişebilir” deniliyor. Ama sadece Kabine üyeleri değil. Bazı üst düzey bürokratlarla ilgili de iddialar gündeme getiriliyor. Hakkında en çok konuşulan isimlerden biri ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun. “Sağlık sorunu var, gidecek” iddiasında bulunanlar bile oldu. Ben de Fahrettin Altun’u aradım. Altun, “İyiyim, görevimin de başındayım” dedi. Açıklamaları şöyle:

‘FİTNE KAZANI KAYNATILIYOR’

“Lüzumsuz bir fitne kazanı kaynatılıyor. Fitnenin anlamlarından biri de ‘manevi çöküntü’dür. Fitnecilere sabır ve şifa diliyorum.

Magazin kültürü Türk soluna 1980 sonrası sirayet etti, siyaset yapamaz hale gelince magazine sardılar. Siyasi magazinle durumu idare etmeye, peşlerinden sürükledikleri insanları mobilize etmeye çalışıyorlar. Kulaktan dolma söylentilerle, mesnetsiz dedikodularla yol alıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk’ten Meclis’e çocuklara, siyasilere dikkat çeken öğütler 23 Nisan 2024 | 41 Okunma Sonradan söylenebilen ‘kontrollü krizin’ yaygın savaşa dönme ihtimali 16 Nisan 2024 | 237 Okunma Erdoğan’ın yeni yol haritası arası 05 Nisan 2024 | 655 Okunma Seçime giderken... 29 Mart 2024 | 407 Okunma O saldırganlar Moskova’dan Türkiye’ye gelmişler 26 Mart 2024 | 571 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar