Göbek yağlarından kurtulmak mümkün

Karın bölgesinde biriken yağ belli bir seviyeye kadar normaldir. Ancak aşırı yağ birikmesi kronik hastalıklara yakalanma riskini arttırır. İçsel yağlanmayı da deri altı yağlanmasını da belli bir seviyede...

Karın bölgesinde biriken yağ belli bir seviyeye kadar normaldir. Ancak aşırı yağ birikmesi kronik hastalıklara yakalanma riskini arttırır. İçsel yağlanmayı da deri altı yağlanmasını da belli bir seviyede tutmak gerekir. Deri altı yağı hastalık riski ile iç organ yağlanması gibi doğrudan bağlantılı olmasa da genel sağlık için her iki tür yağlanmayı da azaltmak önemli.
Bel ve göbek yağlanmasını azaltmak için sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelisiniz. Doğru beslenme, kaliteli uyku ve tabii ki egzersiz şart. Tüm bunlara dikkat edilse de özellikle göbek yağından kurtulmak için sabırlı olmalısınız.
Herkesin vücudu farklı şekilde yağ depolasa da genetik, beslenme, iltihap ve yaşam tarzı faktörlerine bağlı olarak genellikle alt göbek en çok yağ depolanan bölge olma eğiliminde. Ancak merak etmeyin, sağlıklı bir şekilde biraz da sabırla alt göbek yağlarından kurtulmak mümkün.

HAFTADA 450 GR. YAĞ KAYBI
İlk yapmanız gereken vücudunuzdaki bölgesel yağlardan tamamen kurtulamayacağınızı kabullenmek. Ne kadar sık ve yoğun egzersiz yapsanız da bir bölgeye ait yağ birikintilerini yok edemezsiniz.
Alt karın yağlarından kurtulmak istiyorsanız; genel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ramazanda yaşadığınız mide problemlerini düzeltmek elinizde 07 Nisan 2023 | 179 Okunma Yedikleriniz bağışıklığınız üzerinde söz sahibi 04 Nisan 2023 | 154 Okunma Yaşlı ve hastalara oruç için tavsiyeler 31 Mart 2023 | 139 Okunma Ramazanda tatlı olarak balı tercih edin 28 Mart 2023 | 164 Okunma Siz oruç tutarken vücudunuz kendini iyileştiriyor 24 Mart 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar