Parayı hizmete harcamayacaksanız ne yapacaksınız?

İstanbul tek başına çok sayıda ülkeden daha büyük bir nüfusa sahip. Keza ekonomik büyüklüğü de öyle. Böyle bir şehri idare etmek, kaynakları etkili kullanmayı, çarkı döndüren...

İstanbul tek başına çok sayıda ülkeden daha büyük bir nüfusa sahip. Keza ekonomik büyüklüğü de öyle.

Böyle bir şehri idare etmek, kaynakları etkili kullanmayı, çarkı döndüren dişlilerin fasılasız çalışmasını temin edebilmeyi gerektiriyor.

En ufak bir ihmal, azıcık göz yorgunluğu bile öngörülemeyecek büyüklükte sorunlara yol açabiliyor.

İçme suyundan ulaşıma sayısız kalemden bahsediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazandığı 1994’ten bu yana, İstanbul’da giderek gelişen ve tıkır tıkır işleyen bir düzen kuruldu.

“Haftanın iki günü çeşmelerden su akıtacağız” diye seçim vaadinde bulunulan, en temel ihtiyaçların dahi aksadığı, havası kirli, sokakları çöplük olmuş, suları akmayan bir şehirdi İstanbul.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar