Muhalefet teröre anlayışlı!

Geride bıraktığımız acı dolu hafta insanlığımız kadar siyasi aktörlerin savrulma marjları hakkında da turnusol işlevi gördü. Her iki durumda da bir erozyon tespiti yapabiliriz. Türkiye’nin ana muhalefet...

Geride bıraktığımız acı dolu hafta insanlığımız kadar siyasi aktörlerin savrulma marjları hakkında da turnusol işlevi gördü. Her iki durumda da bir erozyon tespiti yapabiliriz.

Türkiye’nin ana muhalefet partisinin taşeron bir terör örgütünün peşine takılması, örgütle ilişkili olduğu iddia edilen kişileri aday göstereceği bilgisini yalanlamaması bir siyasi partinin gözümüzün önünde nihilizme ve intihara sürüklenişi olarak kayda geçti.

Gezi vandalizmini ve ölü seviciliğini dünyanın en barışçı eylemi olarak sunan bir kısım ‘aydın’ zevat ise açıktan Savcı Selim Kiraz’ı katleden teröristlere arka çıktı.

***

Görevini hakkıyla yapmak dışında bir kabahati olmayan savcının katledilmesini meşrulaştırmaya, ‘anlamaya’ kalkanlar oldu.

“Biz de seni seviyoruz” serlevhasının altına yazılanlar ifade özgürlüğünün terör örgütü propagandasını da kapsadığını gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 246 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar