Madem sorular sipariş bari cevaplar yalan olmayaydı

Ekrem İmamoğlu çıktığı her yayında yalanlarında eski yalanları tekrar ettiği gibi üstüne mutlaka yeni bir yalan daha koyuyor.

 CHP'nin kampanyasında yalana stratejik bir rol biçilmiş çünkü....nedeni şu; düzeltme yalan kadar tesirli olmuyor ve yalanın yayılma hızını yakalayamıyor. Yani her şekilde yalancının galip geleceği varsayımı üzerine inşa edilmiş bir strateji ile karşı karşıyayız. 

Peki ne yapacağız? Yalanları ortaya dökmekten imtina mı edeceğiz? Bu stratejiyle mücadele imkansız, deyip asılsız iddialara yalan demekten vaz mı geçeceğiz? 

Stratejisine çok güvenenler, ördükleri yalan duvarının altında kalacaklar buna şüphe yok. Çünkü bu hakkı incitmektir. Yalan üzerine inşa edilen hiçbir bina ayakta kalamaz. Buna inanmazsak itikadımızda bir sorun vardır. O halde yalana karşı gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar