Kıymetini bil, Kılıçdaroğlu!

Kendisini Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlayan muhalefet partisi başkanları, belediye başkanları, Muharrem İnce ve ortak aday gösterilmeyi bekleyen 'atanamamış' eski siyasetçi zevat için...

Kendisini Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlayan muhalefet partisi başkanları, belediye başkanları, Muharrem İnce ve ortak aday gösterilmeyi bekleyen 'atanamamış' eski siyasetçi zevat için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından muhatap alınıp hakkında iki kelam edilmek başına devlet kuşu konmak gibi bir şey.

Erdoğan onlara ''Eyyy....'' diye bir seslendi mi keyiften dört köşe oluyorlar.

Meral Akşener olsun, Ekrem İmamoğlu olsun, bunu hemen belli ediyor.

Adlarının geçtiği cümleyi havada kapıp, sonra hemen adaylık için hazırladıkları PR kumbarasına atıyorlar. Onların yastık altı birikimi de bu.

Reklamcılar iyi bilir bu taktiği; Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasını yapanlar hatta bunu ikrar da etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini kabulü sayesinde İmamoğlu, kampanyasının en önemli etabını geçmiş oldu. Tanınmayan bir ilçe belediye başkanıyken bu kabul sayesinde birdenbire tüm Türkiye'nin tanıdığı bir kişiye dönüşmüştü.

Bu ''Eyyy...''ler herkese yar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar