Her yol mubah mı?

Türkiye terör saldırılarıyla ile kez karşı karşıya gelmiş değil ama bu sefer öncekilerden farklı olarak terör örgütü silahlı harp kabiliyetinden çok daha yüksek seviyede psikolojik harp...

Türkiye terör saldırılarıyla ile kez karşı karşıya gelmiş değil ama bu sefer öncekilerden farklı olarak terör örgütü silahlı harp kabiliyetinden çok daha yüksek seviyede psikolojik harp kabiliyetine sahip. Psikolojik harp algı yönetimidir ve en büyük silahı da yalandır. Yalanın gerçeğin yerine ikame edilmesinden değil yalanın bir harp taktiği olarak seferber edilmesinden söz ediyorum... İnsanlar bazen toplumsal ve ideolojik pozisyonları doğrultusunda aynı olayı birbirinin zıddı sayılabilecek şekilde görüp, algılayabilir. Fakat içinde olduğumuz durum bundan çok farklı. 

PKK terörünün toplumsal infiale yol açması için günlerdir yapılan yayınlar bir yanda, PKK’nın tezlerini dolaşıma sokmak için “Çözüm Sürecini Erdoğan bitirdi” yalanını 40 bin kere tekrar edenler bir tarafta. Vurdukları yer ise ortak: Türkiye.

Bakmayın siz bütün kötülüklerin, “olağan şüpheli” Erdoğan’a bağlanmasına. 2013’ten bu yana Türkiye’nin başına gelmedik dert kalmadı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti bu darbeler karşısında direnebildikçe daha büyük bir öfke ve nefrete muhatap oldular. Öfke ve nefret kabardıkça da “Erdoğan’ı devirmenin tek yolu PKK ise PKK’ya da destek veririz” noktasına geldiler.

Her yol mubah noktasına yani...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 241 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 655 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.664 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 633 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar