Fotoğraf beğendiremediklerimiz!

Star Gazetesi Yazarı Halime Gökçe'nin bugünkü (19.09.2022)''Fotoğraf beğendiremediklerimiz!'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her sene Eylül ayında toplanan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York'ta. Biz de bir grup gazeteci olarak Cumhurbaşkanımızı takip ediyoruz.

Bazı seyahatler bazen yapılacak görüşmelerin mahiyeti açısından zorludur. Türkiye için alınacak bir karar varsa, yapılacak önemli ticari anlaşmalar, işbirlikleri gibi siyasi ve ekonomik açıdan Türkiye'yi güçlendirecek bir netice almak isteniyorsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nasıl bir ruh halinde ve gayret ve dua ile hareket ettiğini görürsünüz.

Bazen de yol uzun ve yorucudur. Bazen ikisi aynı anda olur ki anlatılmaz, yaşanır.

Neden böyle başladım yazıya?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her seyahati, trol kafasını aşamayan müzmin muhalif bir kesim tarafından illa bir kulp takılarak eleştiriliyor. Sanırsınız Erdoğan bu seyahatlere tatil için çıkıyor, heyetini de kendine hizmet etsin diye peşine takıyor.

20 yıldır şu ülke için kat ettiği kilometreleri hesaplasak, herhalde o bile

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar