FETÖ'yü mutlu eden söylemler

Türkiye tarihinin en kritik yargılamasını yapıyor. İki ayaklı bir yargılama bu; hem örgüt davası hem örgütün kalkıştığı fiili darbe davası. Bu evsafta başka bir dava hatırlamıyoruz. 

Böyle büyük davalarda soruşturma, kovuşturma ve mahkeme süreçlerinin nasıl işlediği ayrıca büyük önem taşıyor. Çünkü siyasi yönü olan davalarda yargılamayı sorunsallaştıran pek çok girişim, yayın, baskı, bizdeki örneğinde olduğu gibi uluslararası müdahale girişimi dahi olabilmekte. Yani hukukun nasıl işlediği, yargılamanın nasıl yapıldığı konusunda herkesin bir fikri vardır. Hakeza dava dosyası ve hakkında işlem yapılan kişi sayısının bu kadar büyük olduğu davalarda hem iş yükünün çokluğu hem de insanın çiğ süt emmişliğinden kaynaklı olumsuzlukların yaşanması da bir o kadar olasıdır.

FETÖ daval

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar