Cumhuriyet Halk Partisi'nin DHKP-C terör örgütüne bir zaafı mı var?

CHP’nin PKK ve FETÖ ile iktidarı devirmek konusundaki amaç birlikteliği dolayısıyla ‘duygusal’ bir yakınlaşma yaşadıkları anlaşılıyor. Belli ki bu ilişki, sınırlarımız...

CHP’nin PKK ve FETÖ ile iktidarı devirmek konusundaki amaç birlikteliği dolayısıyla ‘duygusal’ bir yakınlaşma yaşadıkları anlaşılıyor.

Belli ki bu ilişki, sınırlarımız dışında daha güçlü bir takım siyasi dizayn merkezlerinin yönlendirmesiyle mümkün oluyor.

“Ajans siyaseti” de deniyor buna artık.

Eskiden seçim kampanyalarında medya ve tanıtım işi ajanslara verilirdi. Şimdilerde kimin cumhurbaşkanı adayı yapılacağına bile bu ajanslarda karar veriliyor.

Birinin seçim diğerinin para kazanmak isteğinden kaynaklı basit bir çıkar ilişkisi değil bu yapıları yan yana getiren.

Bu kadarını diyelim de gerçekleri süngerleme yöntemine dönüşen “Gene mi komplo teorisi” yaftalamasından uzak durabilelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar