Çakma Nusracı kökten FETÖ’cü

Türkiye ve Rusya Halep’teki sivillerin ve muhariplerin tahliyesi için önemli bir görev üstlenmişken, Türkiye’nin Suriye’de PKK koridoruna izin vermeyeceği sahadaki etkinliğiyle netleşmişken ve Suriye’de siyasi...

Türkiye ve Rusya Halep’teki sivillerin ve muhariplerin tahliyesi için önemli bir görev üstlenmişken, Türkiye’nin Suriye’de PKK koridoruna izin vermeyeceği sahadaki etkinliğiyle netleşmişken ve Suriye’de siyasi çözüm için Rus-İran-Türkiye Dışişleri Bakanları görüşecekken Rusya’nın Ankara Büyükelçisi neredeyse FETÖ’cüyüm diye bağıran bir polisin suikastına uğradı.

Nusracı süsü verilmiş bir Haşhaşi eylemi!

 Katilin FETÖ tedrisatından geçtiği açık. 15 Temmuz’dan sonra Türkiye’den kaçan FETÖ’cülerin sosyal medya paylaşımları da yeterince fikir veriyor. Saldırıdan saatler önce FETÖ hesaplarından “Türkiye’nin artık büyükelçiler için güvenli bir yer olmadığı” mesajı paylaşılıyor.

“Eylemi FETÖ üstlendi” diyebileceğimiz netlikte mesajlar bunlar. 

Her şey o kadar ortada ki çakma Nusracı, kökten FETÖ’cü katili teşhis etmek sadece dakikalar sürüyor.  Sorulardan biri, eylemin neden FETÖ kimliği bu kadar belirgin olan birine yaptırıldığı, kripto bir isim kullanma gereği duyulmadığı.

Katil, KPSS soru hırsızlığı soğuşturmasına adı karışmış biri. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra açığa alınmış, sonra göreve iade edilmiş. FETÖ’nün dershanelerinden yetişmiş, FETÖ’nün hakim olduğu dönemde polis okulundan mezun olmuş.

Peki Nusracı taklidi niye? 

Kemal Kılıçdaroğlu’na, Hürriyet gazetesine, iktidarı Nusra ile ilişkilendirmek isteyen bilumum çevrelere malzeme verebilmek için ihmal edilmemiş bir detaydır sadece.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar