Allah ezanını, ezan 'biz'i korur

8 Mart günü Taksim'de nümayiş yapan ve işi ezan okunduğu sırada susacakları yerde ezanı protesto edercesine ıslıkları ikiye katlayan azgın azınlık için -tabii ki edep sınırları içinde-...

8 Mart günü Taksim'de nümayiş yapan ve işi ezan okunduğu sırada susacakları yerde ezanı protesto edercesine ıslıkları ikiye katlayan azgın azınlık için -tabii ki edep sınırları içinde- söylenebilecek çok şey var. Kimileri cevap vereceğiz diye o sınırı aştı ama daha kimse onların kendilerine layık gördükleri sıfatların üstüne çıkamadı. 

Zira toplumsal tüm değerlere karşı akıl-izan dışı bir saldırganlık içindeler. Cinsiyet ve rol olarak kadınlıklarını ve bizzat kendilerini her türlü kural tanımazlığın temsilcisi olarak resmetmekten geri durmadılar. 

"Yılın sürtüğü" çerçevesinin arkasına geçip hepsi bir hatıra fotoğrafı çektireceklerdi de zaman yetmedi, öyle bir durumdaydılar yani. 

Bir kere kadın haklarını savunmak sadece tekil kadınların yaşadığı mağduriyetleri, taciz ve şiddet olayla

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar