AK Parti ekonomi sorularına cevap veremiyor mu?

Star Gazetesi Yazarı Halime Gökçe'nin bugünkü (23.01.2022)'' AK Parti ekonomi sorularına cevap veremiyor mu?'' başlıklı yazısı.

Ekonomi sahada AK Parti'nin elini zayıflatır zannedenler yanıldı. Bilakis AK Parti'nin işini kolaylaştıran bir işlev görmeye başladı bile diyebiliriz.

Bir mahalle kasabının, her zamanki müşterisi olan ailenin kızına karne muhabbeti sonrası ''Bu da benim karne hediyem olsun'' diye bir pirzola fazla koymasını dile dolayanlar kendi çaresizliklerini örtmeye çalışıyor.

Her şey güllük gülistanlık diyecek halimiz yok ancak, içinden geçtiğimiz süreci bir ekonomik kriz olarak tanımlamak doğru mu?

Bankaların hepsi yüksek kâr ederken, sanayici çalıştıracak ara eleman bulmakta zorlanırken, ihracat tarihi rekorlar kırarken, işsizlik oranları her geçen gün düşerken, ekonomik büyümede dünya sıralamasında ilk 5'in altına düşmezken, mağazalar, yeme içme yerleri, eğlence mekanları, oteller ful kapasite çalışıyorken bir ekonomik krizden çok enflasyonist bir süreçten geçiyoruz denilebilir.

Peki bu sadece bizde mi böyle? Tabii ki hayır.

Bizde enflasyon daha

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 241 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 656 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.665 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 633 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar