İdlib'in hesabı kimden sorulacak?

Bugün işe gelirken bindiğim aracın şoförü sordu; "Halime hanım İdlib'de 3-4 milyon insan olduğu söyleniyor. Rusya vuruyor, şimdi onlar da bize sığınırsa ne olacak bu işin sonu?"  Soruyu, "Olası...

Bugün işe gelirken bindiğim aracın şoförü sordu; "Halime hanım İdlib'de 3-4 milyon insan olduğu söyleniyor. Rusya vuruyor, şimdi onlar da bize sığınırsa ne olacak bu işin sonu?" 

Soruyu, "Olası bir büyük göç ihtimaline karşı Suriye sınırları içinde kamplar hazırlandığını, Türkiye'nin de göçü orada karşılamak istediğini" söyleyerek cevapladım. 

Tabii ki "Tepesinden bomba yağan insanların Türkiye'yi bir sığınak olarak görmelerinin bize bilmediğimiz güzelliklerin kapısını aralayabileceğini de düşünün" demekten kendimi alamadım. 15 Temmuz hain darbe girişimine bu milletin çıplak elle karşı koyabilmesindeki o büyük kudreti Allah'ın neden ve nasıl bahşettiğinden bahsetmeye zaman olmadı. 

Kimileri için bunlar gerçeğe hiç temas etmeyen şeyler ama kağıt &

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 241 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 655 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.664 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 633 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar