Çocuk istismarı ve istismarın istismarı

Adana'daki hadise yeniden gündemimize taşıdı çocuk istismarını. Hiç çıkmaması gerekiyordu oysa.  Her tedbiri alsak da en ağır cezayı versek de belki kökünü kazıyamayacağız bu...

Adana'daki hadise yeniden gündemimize taşıdı çocuk istismarını. Hiç çıkmaması gerekiyordu oysa. 

Her tedbiri alsak da en ağır cezayı versek de belki kökünü kazıyamayacağız bu lanetlenme sebebi suçun ancak yapılması gerekenlerin tamamını yaptık mı acaba? 

Deprem gibi bu da; bir istismar haberi gündeme geldiğinde uzmanları ekranlara bizler klavye başına geçiyoruz. Siyasileri müeyyideleri arttırmaya, sivil toplumu duyarlı olmaya, anne babaları ve öğretmenleri çocukları bu konuda eğitmeye davet ediyoruz. 

Fakat olayın sıcağı geçince, takipçisi olmayı bırakıyoruz. 

Şimdi de ilk işimiz bir komisyon kurmak oldu. Yedi yetkili bakandan oluşan bu komisyon derhal çalışmaya başladı. Pek güzel. Peki zaten yok muydu bu konuyu çalışan bir komisyon? 

Evet, vardı tabii ki. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 245 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 658 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar