Tebessüm

Kadın, avlanmanın kesinlikle yasak olduğu, yakalanınca yüklü para cezalarının kesildiği millî parkta, göl kenarında kucağında kocaman bir balıkla polis müdürüne yakalanır. "Avlanma izniniz var mı?" diye sorar polis müdürü.

Kadın, avlanmanın kesinlikle yasak olduğu, yakalanınca yüklü para cezalarının kesildiği millî parkta, göl kenarında kucağında kocaman bir balıkla polis müdürüne yakalanır. "Avlanma izniniz var mı?.." diye sorar polis müdürü. "Yok" der kadın, "Gerek de yok, çünkü bu benim evcil balığım... Ama tabii evde canı sıkılıyor. Ben de arada buraya gelip gölde bir müddet yüzdürüyorum, ıslık çalıyorum dönüp geliyor, alıp eve götürüyorum..."

"Tamamen palavra!" der polis müdürü, "Balıklar bu dediğinizi yapamaz..."
Kadın gayet sakin; “İnanın bu gerçek efendim. İsterseniz göstereyim" diye cevaplar. Polis müdürü "Tamam, görelim bakalım" der. Kadın balığı gölün derin sularına bırakır, aradan birkaç dakika geçer, polis müdürü kadına dönüp "Evet?" der.

“Evet ne?"

"Ne zaman geri çağıracaksın?”

"Neyi?"

“Balığı!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ara ki bulasın 24 Mart 2024 | 18 Okunma Buyrun beniim... 30 Ocak 2024 | 23 Okunma Çok yaşayın 07 Ocak 2024 | 83 Okunma Bükemediğin eli öpeceksin! 02 Ocak 2024 | 148 Okunma İyi seneler 31 Aralık 2023 | 44 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar