Ortaya karışık...

-Şöyle bir "llaaayynn!” diye bağırasım var ama elit ve saygın kişiliğim aklıma geliyor ve “Canım bir bakar mısın?” diyorum.-“Özünde iyi olan insanlar”, hayatımızdan bi defolup gider...

-Şöyle bir "llaaayynn!” diye bağırasım var ama elit ve saygın kişiliğim aklıma geliyor ve “Canım bir bakar mısın?” diyorum.
-“Özünde iyi olan insanlar”, hayatımızdan bi defolup gider misiniz acaba? Kimseyi damıtıp özünde ne var diye bakmaya dermanımız yok artık.
-Otobüste yanıma oturan kadın mesaj atarken eliyle telefonu kapatıyor. Sanki çok meraklıyım senin sevgilinle 17.00’de Bakırköy Meydanı’nda buluşmana. Ayrıca 4321 diye telefon şifresi mi olur yaa ?..
-Yaşlanmamanın sırrını hepimize ilkokulda öğrettiler aslında: "Neşeli ol ki hep genç kalasın!"
-“Benim güvendiğim dağlara olabilecek bütün doğa olayları oldu" diyenler el kaldırsın…
Arkadaşlar toplanın hele bir şey soracağım!!! Cnm, tşk, slm diye gönderdiğiniz mesajlarda tasarruf ettiğiniz saliseleri nerede değerlendiriyorsunuz? Valla çok merak ediyorum!
-Hayat bazen Gülden ve Neşe Karaböcek’in sesini ayırt edemeyecek kadar...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ara ki bulasın 24 Mart 2024 | 18 Okunma Buyrun beniim... 30 Ocak 2024 | 26 Okunma Çok yaşayın 07 Ocak 2024 | 84 Okunma Bükemediğin eli öpeceksin! 02 Ocak 2024 | 149 Okunma İyi seneler 31 Aralık 2023 | 44 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar