Rekabet iyidir...

KONYASPOR maçı, bir kupa karşılaşmasının ötesinde değişimin en net izlerinin görüldüğü maç oldu. Takımın tamamı az forma şansı bulan, ikinci takım diyebileceğimiz oyunculardan...

KONYASPOR maçı, bir kupa karşılaşmasının ötesinde değişimin en net izlerinin görüldüğü maç oldu. Takımın tamamı az forma şansı bulan, ikinci takım diyebileceğimiz oyunculardan oluşsa da, futbolcuların isteği, oyun disiplinine bağlılıkları ve en önemlisi o eski  dağınık görüntüden uzak olmaları değerliydi.

Üstelik bunu, iyi oynadıkları anda bireysel hatadan geriye düştükleri bir maçta yaptılar. Benzer durumda geçen sezon dağılan, ayaklarına top gelince panik yapan, top gelmesin diye saklanan, devamlı hata yapan oyuncular şimdi özgüven patlaması yaşıyor. Dahası takımda oynama isteklerini çok net ortaya koyuyorlar.

Sinan Gümüş yine çok iyi oynadı. Hala potansiyelini ortaya koymuş değil. Çok farklı bir oyuncu ve bunu tam anlamıyla gösterdiğinde Galatasaray onu çok iyi paralara satacaktır. Hakan Balta, sabrının ve profesyonelliğinin semeresini gördü. Serdar Aziz oyunu ve golü ile kendini güçlü şekilde hatırlattı. Girilen net pozisyonlar olsa ilk maçta iş biterdi ama bu skor Galatasaray’ın turu geçmesi için yeterli olacaktır.

Galatasaray’daki son dönemde yaşanaları anlatacak en güzel cümle, ‘’Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir’’.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar