İç saha performansı iyi deplasmanı göreceğiz: Metin olun

NEDEN lider olduğunun ve neden hiç puan kaybetmediğinin cevabını ilk çeyrekte verdi Kasımpaşa... Türk Telekom Stadı gibi atmosferi çok etkili, taraftar baskısının uçlarda hissedildiği bir deplasmanda sakin ve...

NEDEN lider olduğunun ve neden hiç puan kaybetmediğinin cevabını ilk çeyrekte verdi Kasımpaşa... Türk Telekom Stadı gibi atmosferi çok etkili, taraftar baskısının uçlarda hissedildiği bir deplasmanda sakin ve soğukkanlı kalmak, özgüven ve iyi takım olmakla alakalıdır.

Galatasaray’ın maç başlangıcı ve ilk çeyrekte baskı kuramaması, oyuna tam olarak hakim olamamasının birkaç sebebi vardı:

1- Orta sahada rakip paylaşımındaki uyumsuzluk ve baskı zamanlamasındaki hata.

2-Ndiaye ve Donk’un oyun başlangıcında ve rakip karşılamada Fernando etkisi yapamamaları sonucu fazla enerji harcanması.

3-Linnes’in tempo olarak tamam ama oyun aklı ve kenar etkisi olarak Mariano’nun sol ayağı kadar bile olmaması.

4-Eren’in takımı rakip alanda tutacak paslara hakim olamaması ve çevresinde oynayan Rodrigues, Sinan, Emre üçlüsüyle bağlantı kuramaması.

Elbette bunları söylerken, Kemal Hoca’nın Galatasaray’ı iyi analizi ve etkili ayakları nasıl dönüştüreceğini biliyor olması da etkiliydi. Temposu düşük ve güçsüz Eren’i etkisiz hale getirmeleri ise hiç zor olmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar