Finalist...

Mevzu Kupa olunca bir başka oluyor Galatasaray. En fazla kupayı almış olmanın özgüveni ve iki ayaklı maçlar olmasının rahatlığı ile birleşince, ne gerekiyorsa, nasıl oynaması lazımsa onu veriyor sarı...

Mevzu Kupa olunca bir başka oluyor Galatasaray.

En fazla kupayı almış olmanın özgüveni ve iki ayaklı maçlar olmasının rahatlığı ile birleşince, ne gerekiyorsa, nasıl oynaması lazımsa onu veriyor sarı kırmızılılar.

İkinci maçı içerde oynamanın ve Türk Telekom Stadı’ndaki coşkulu, etkili oyunun avantajını da ekleyince, sakin, içerdeki maçta işi bitirme stratejisi ortaya koyan bir takım seyrettik. Üstelik forvetsiz, kenarsız ve oyun aklı olmadan bu işleri yaptılar.

Latovlevici’nin niye oynamadığını, Sinan’nın bu kadar yetenekli olmasına ve golünü atmasına rağmen neden kenarda beklediğini, Belhanda’nın kötü oynadığında nasıl çekilmez olduğunu bu maçta yine gördük.

Ama diğer taraftan, forma şansı zor olmasına rağmen kendini hazır tutan ve golünü atarak mesaj veren Ahmet’i, lig ya da kupa fark etmeden aynı konsantrasyonla oynayan Serdar’ı, eski görüntüsünden uzak istekli gözüken ve çabalayan Kaptan Selçuk’u ve oyuna girer girmez çehreyi değiştiren Gomis’i de gördük.


ASLAR DiNLENDi
Galatasaray için, hem asıl oyuncularını dinlendirdiği hem de ilk maçtan finale çıktığı bir maç oldu.

Okan Hoca’nın takımı normalde kolay bırakmayan bir ekip ama Galatasaray’ın akıllı ve stratejisine uygun oyunu işi çözdü.

Serdar ve Ahmet’in uyumlu görüntüsü, Tolga ve Selçuk’un istekli oyunu ve takımın forvetsiz oynadığı uzun bölüm içindeki disiplini öne çıktı.

Şimdi, ikinci maçı değil finaldeki rakibini düşünmenin rahatlığını yaşayacak Galatasaray.


MAÇIN ADAMI: AHMET ÇALIK
Uzun zamandır formayı görmedi. Belli ki hazır tutmuş kendini çünkü hi&cced...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar