Emre Akbaba'nın dönüşü

Galatasaray’a transferinden özgüveni artan Emre Akbaba, bunu milli takıma da taşıdı ve İsveç deplasmanında maçı kazandıran adam oldu. UĞRUNA bir veya iki turnuva feda edip, geleceğimizi kurtarmak için sabır...

Galatasaray’a transferinden özgüveni artan Emre Akbaba, bunu milli takıma da taşıdı ve İsveç deplasmanında maçı kazandıran adam oldu.

UĞRUNA bir veya iki turnuva feda edip, geleceğimizi kurtarmak için sabır gösterip, zaman vereceğimiz jenerasyon bu mudur? Eğer bu soruya net bir şekilde evet cevabı veriyorsak, o zaman saha içinde beklentiyi düşürüp, kadro devamlılığı sağlamak ve saha dışı etkenleri iyi yönetmek zorundayız.

Eksiklerimiz çok. Lider oyuncumuz yok, tecrübemiz az, agresif değiliz, sistemimiz yok ve sahada dağınık bir görüntü veriyoruz.

Artılarımız da var... Yetenekliyiz. Genç, dinamik bir ekibiz ve daha iyisini verebilecek ama kapasitesine ulaşamayan oyuncularımız var. Yani çok sey yapabiliriz.


OĞUZHAN OYNARSA...
Milli takımın en kilit oyuncusu tartışmasız Oğuzhan Özyakup. Yetenekli ve iyi oynadığında takımı da oynatan Oğuzhan’ın bu yanına çok ihtiyacımız var. Çünkü, kenarda oynayan Cengiz ve önde oynayan Cenk, Oğuzhan’ın oyun görüşüne ve akıllı paslarına göre performansları çok artacak oyuncular konumunda.

Cengiz Ünder, topu kullanmayı değil, silahı olan süratini kullanarak tehlikeli alanda topla buluşmalı.


YENİ SOL BEK ÖMER
Ömer Bayram, temposu ve etkili oyunuyla milli takımın yeni sol bekidir.

Emre Akbaba, girip maçı değiştirmesiyle yeni kariyerinde bambaşka bir sayfa açtı. Galatasaray’a transferinden özgüveni artan Emre, milli takıma da bunu taşıdı ve maç kazandıran adam oldu. Milli Takım kazandı ama diğer kazanan Galatasaray oldu.

Oğuzhan bu oyununu aynı seviyede tutmayı başarırsa başka bir oyuncu olur.


LUCESCU ANLARSA
LUCESCU’nun bu maçtan çıkaracağı ders, kimi oynatıp kimi oynatmayacağı olmalıdır. Çünkü, başladığı 11’in oyunu ve yaptığı değişiklikler sonrası yapılan geri dönüş çok ne...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar