Az oyun çok kazanç

Ligin kolay gol atan hücumcuları olmayınca Galatasaray defansı rahat maç çıkardı ve bu sayede Fernando’nun yokluğu da çok hissedilmedi. Fakat, yine ligin kolay gol yiyen savunmasına karşı Galatasaray hücumcuları...

Ligin kolay gol atan hücumcuları olmayınca Galatasaray defansı rahat maç çıkardı ve bu sayede Fernando’nun yokluğu da çok hissedilmedi. Fakat, yine ligin kolay gol yiyen savunmasına karşı Galatasaray hücumcuları zorlandı. Bu etkisizlikte Belhanda başrolü alırken, yardımcılıklarını Ndiaye ve Rodrigues yaptı.

Tudor rakibi iyi analiz etse, aynı atılan golde olduğu gibi , Alanya takımının özellikle ceza sahası çizgisi üstünde ofsayt taktiği yaptığını, savunmanın yapılan koşulara cevap vermediğini ve bu sebeple çok gol yediğini görürdü.

Asıl şaşırtıcı olan Belhanda’nın durumu. Yetenekli, çabuk ve mücadeleden kaçmayan bir 10 numaranın, üstelik Gomis gibi topu saklama ve servis yapma becerisi olan bir forvet ile oynarken etkisiz olması kabul edilir değil.

Maicon, yine iyi maçlarından birini çıkardı ve savunmanın en belkemiği olduğunu bir kez daha gösterdi. Serdar, fizik olarak iyi durumda olduğunda ligin en iyi savunmacılarından oluyor. Mariano, geçen haftadan sonra bildiğimiz temposuna ve etkisine döndü.

Son haftalar şunu gösterdi ki, Fernando alternatifsiz, Gomis tek olduğu için çaresiz, takım sol beksiz. Yani, devre arasına mümkün olan en az kayıpla lider girip, eksikleri tamamlayıp zirve yarışına daha güçlü devam etmek lazım.

ZORLANDI...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar