Galatasaray antilop görmüş aslan gibiydi!

İkinci yarı başında Sinan’ın golü konuk ekibin az kalan direncini kırdı. Aslan artık avını yakalamıştı ve kısa sürede paramparça etti.DAHA ligin başında, Galatasaray için çok...

İkinci yarı başında Sinan’ın golü konuk ekibin az kalan direncini kırdı. Aslan artık avını yakalamıştı ve kısa sürede paramparça etti.

DAHA ligin başında, Galatasaray için çok kârlı bir hafta haline dönmüştü Alanya maçı... Alanyaspor’un önemli eksikleri, sarı kırmızılı takımın iç saha performansı ve rakiplerin kayıpları, maçtan önce Galatasaray’ı antilop görmüş Aslan’a çevirmişti!

Fakat maçın başında sahada iş pek öyle olmadı. Aç ve istekli olmasını beklediğimiz Aslan, rahat ve tok başladı. Yavaş oyun, düşük tempo ve Eren ilk yarım saati boşa harcadı. İki kenarda oynayan Nagatomo ve Mariano aslanın pençeleri gibi devamlı saldırırken, Sinan, Henry ve Eren’den oluşan hücum hattı birbirinden kopuk, etkisiz ve sıkıntılıydı. İlk yarının son bölümünde duran toptan gelen gol tempoyu ve baskıyı yukarı çekse de, pozisyon sayısını artırmadı.

Galatasaray ikinci yarıya öyle bir başladı ki, o coşkuya birçok rakip karşı koyamazdı. Aslında ilk yarıda yapması gereken herşeyi ikinci yarıya saklayan Galatasaray’da Sinan’ın golü, Alanyaspor’un az kalan direncini tamamen kırdı ve şov başladı. Aslan artık avını yakalamıştı ve kısa sürede paramparça etti.

EMRE GALASINI YAPTI

Henry, çabukluğunu, süratini ve nasıl bir etkisi olacağını gösterdi. Emre, kalitesini, zekasını ve atacağı gollerin galasını yaptı. Sinan, sol ayağını hatırlattı, kendine güvenenleri mahcup etmedi ve neden forma verildiğini gösterdi. Muslera, kariyerinin en rahat maçını oynadı. Taraftar da olabilecek en iyi senaryoda bir maç seyrederek büyük zevk aldı.

GÖRDÜKLERİNİZ GÖRECEKLERİNİZİN TEMİNATIDIR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar