Aşırı doz...

GALATASARAY maça öyle yüksek ve her dakika artan bir tempoda başladı ki, 20. dakikaya gelindiğinde bu aşırı doz Antalyaspor’u zehirlemişti bile. İlk yarı o kadar net ve kusursuza yakındı ki, Carrasso hiç kalede...

GALATASARAY maça öyle yüksek ve her dakika artan bir tempoda başladı ki, 20. dakikaya gelindiğinde bu aşırı doz Antalyaspor’u zehirlemişti bile. İlk yarı o kadar net ve kusursuza yakındı ki, Carrasso hiç kalede olmasa sıkıntı yaşanmazdı.

Gomis’in, Sivasspor maçından sonra tazelenen ve toparlanan performansı ile ligin başındaki formuna dönmesi, Galatasaray’ı ve hücum çeşitliliğini başka seviyelere çekiyor. Rodrigues’in özelliklerini en verimli kullandığı bir 45 dakikada, rakibin ayakta kalması çok zordu. Galatasaray, Rodrigues’i bu şekilde kullanmayı sürdürürse hem çok etkili, hızlı kontra ataklar ve bol pozisyonlar üretir hem de rahat maç kazanır.

OLUMLU SİNYAL

Nagatomo, fırsatını bulduğu anda yaptığı bindirmeler, çabukluğu ve hücuma yaptığı katkı ile uzun zamandır iyi bir sol bek beklentisi olan Galatasaray taraftarınının özlemini giderecek sinyalleri verdi. Feghouli, kalitesini ve hızını kaleden uzak noktalar yerine sonuç alacağı yerlerde kullanmaya başlayınca, pozisyon sayısı ve oyundaki varlığı artmaya başladı.

Donk’un sade ama sert oyunu, kaptan Selçuk İnan’ın düzelen morali ve tecrübesi ile takıma liderlik yapması, Serdar ile Maicon’un uyumu öne çıkan detaylardı. Belhanda’nın istekli hali de dikkat çekti.

MARIANO ŞART

Linnes’in performansı, eğer takımda Mariano gibi bir oyuncu olmasa yeterli görülebilirdi ama Mariano varken, Martin Linnes vasat kalır. Belhanda, kendine tanınan fırsatları bu şekilde harcarsa, belki bu sezon oynamaya devam eder ama seneye başka takımda oynar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar