Finale doğru

KUPAYI en çok kazanan Galatasaray için, ilk maçta kazanılmış avantaj sonrası finale giden yolda geçilmesi gereken bir maçlardan biri haline dönmüştü Konya karşılaşması. Konyaspor’un Kupa’dan...

KUPAYI en çok kazanan Galatasaray için, ilk maçta kazanılmış avantaj sonrası finale giden yolda geçilmesi gereken bir maçlardan biri haline dönmüştü Konya karşılaşması.

Konyaspor’un Kupa’dan daha önem verdiği bir lig vardı ve kadro tercihi bu yönde oldu.

İlk yarının ortasına kadar Fofana rüzgarı ve ona karşı savunmada zorlanan Linnes vardı.

Fakat aynı Linnes, savunmada yaşadığı sıkıntının büyüğünü Feghouli’nin iyi oyununu da alarak Konyaspor sol kenarına yaşattı.

Mariano etkisi yaşatan Linnes performansı, etkili alanda aldığı topları kullanma becerisi ve gol bölgelerini yaptığı koşular ile Feghouli, etkili gözükmese de 2 tane birinci sınıf orta yaparak kalitesini hatırlatan Sinan, özellikle 2. yarı yaptığı bindirmeler ile etkili olan Nagatomo ve kendinin geliştirmeye devam eden Kale Serdar maçın öne çıkan adamlarıydı.

Elbette, küçük dalgalanma sonrası kendine gelen, her türlü oyuna cevap veren ve bu takımın alternatifsiz forveti olan Gomis.

Beklentilerin odağındaki adam Belhanda çok istekliydi ve çabaladığını, daha iyisini verebileceğinin sinyalini verdi.

İlk maçta da gözüken ve değişimi anlatan durum, oyuncuların maça konsantresi ve ciddiyetiydi.


MAÇIN ADAMI: GOMIS
2 gol, nefis paslar, harika top saklama ve dönüşler, tam bir forvet stili, hırs ile elbette Gomis. Kariyerinin formundaki Fransız futbolcu bu sezonki gol sayısını da 18’e çıkardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kupa sahibinde 08 Ağustos 2019 | 176 Okunma Her yönüyle kusursuz galibiyet 09 Haziran 2019 | 216 Okunma Hazırlık ötesi bir karşılaşma 03 Haziran 2019 | 75 Okunma 22. şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun 20 Mayıs 2019 | 278 Okunma İlk kupa geldi; en büyüğü için her şey hazır 16 Mayıs 2019 | 213 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar