Türkiye yat üretiminde dünya yıldızı olabilir

Vural Ak, ülkemizde otomobil ve motor sporları dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri. Kurucusu olduğu Intercity, Türkiye’nin açık ara en büyük araç kiralama şirketi. Kendisi aynı zamanda Formula 1...

Vural Ak, ülkemizde otomobil ve motor sporları dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri. Kurucusu olduğu Intercity, Türkiye’nin açık ara en büyük araç kiralama şirketi. Kendisi aynı zamanda Formula 1 yarışlarının İstanbul’da yapılması için tek kişilik bir ordu gibi yıllardır mücadele veriyor.

Formula kısa süre önce İstanbul Park’ta gerçekleştirildi. Vural Ak, İstanbul’un bir program dahilinde kalıcı olarak yarış takviminde yer almasının ekonomiye büyük katkı sağlayacağını, birçok sektörü canlandıracağını ifade ediyor.

Etiket fiyatı 150 milyon dolar olan Victorious isimli Türkiye yapımı mega yatın kısa süre içinde dünyanın sayılı zenginlerinden biri tarafından satın alınması bekleniyor.

PEKİ NELER VAR BU SÜPER YATIN İÇİNDE?

Beach club, wellness center, yüzme havuzu, fitness alanı, masaj, hamam, sauna, kuaför salonu, çocuk oyun bölümü, sinema salonu, 3 seyir terası, cigar lounge, asansör ve dünyanın en büyük sivil helikopterinin bile inebileceği pist. Kısa yolculuklar ve karaya ulaşım için ise 12.5 metrelik bir katamaran limousine ve ayrıca 12 metrelik spor tekne mevcut. 28 kişilik mürettebatın yanında 30 misafir, teknede rahatlıkla konaklama yapabiliyor. Eğer gecelemesiz bir parti verilecekse yaklaşık 300 kişi ağırlanabiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar