Teknolojik ve dinamik

Yedi nesil boyunca, 36 milyonu aşkın satış rakamına ulaşmayı başaran Avrupa’nın çok tercih edilen otomobili unvanına sahip Golf ile uzun bir sürüş gerçekleştirdim. Geleneksel tasarım felsefesini koruyan...

Yedi nesil boyunca, 36 milyonu aşkın satış rakamına ulaşmayı başaran Avrupa’nın çok tercih edilen otomobili unvanına sahip Golf ile uzun bir sürüş gerçekleştirdim. Geleneksel tasarım felsefesini koruyan otomobil yeni versiyonunda dinamizm ve teknolojik özellikler öne çıkıyor.

DAHA CESUR OLMALI

Fotoğraflarda ilk kez yeni Golf’ü gördüğümde bana çok çekici gelmemişti. Hatta bu kadar muhafazakar davrandığı için Volkswagen’i eleştirdim. Çok iyi otomobil üretebilen ve büyük deneyimi olan bir markanın biraz daha cesur davranmasını bekledim. Hatta bu görüşümü uluslararası toplantılarda bir araya geldiğim Volkswagen yöneticilerine de ilettim.

PANDEMİ GECİKTİRDİ

Golf farklı kesimler tarafından çok beğenilen ve uzun süredir üretilen bir otomobil. Klasik genlerine bağlı kalarak geliştirmek ve daima sevilen bir otomobil olmasını arzu ediyoruz... İki farklı dönemde Volkswagen Golf sahibi olmuş, eski bir VW kullanıcısı olarak yeni Golf’ü çok merak ediyordum. Türkiye’ye maalesef geç geldi. Pandemi de bu süreçte etkili oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar