Premium sınıfta Almanlara rakip

Premium sınıfta Alman markalarıyla rekabet eden ve sorunsuzluk kriterinde bir adım önde olan Japon Lexus Avrupa’da büyük ilgi gören NX’i tamamen yeniledi.KASIMDA TÜRKİYE'DEPremium otomobil üreticisi Lexus, ikinci nesil NX SUV...

Premium sınıfta Alman markalarıyla rekabet eden ve sorunsuzluk kriterinde bir adım önde olan Japon Lexus Avrupa’da büyük ilgi gören NX’i tamamen yeniledi.

KASIMDA TÜRKİYE'DE

Premium otomobil üreticisi Lexus, ikinci nesil NX SUV modelini online olarak gerçekleştirdiği dünya prömiyeriyle tanıttı. Lexus adına yeni bir dönemin sayfasını açan tamamen yeni NX, markanın iç ve dış tasarımında gittiği yeni yönü temsil ediyor. Yeni Lexus NX, Avrupa pazarında 2021’in son çeyreğinde (ocak-mart) satışa sunulacak ve Türkiye pazarına da kasım ayında giriş yapacak.

Lexus NX SUV, markanın ilk plug-in hibrit motoru dahil olmak üzere yeni motor seçenekleriyle birlikte daha dinamik bir sürüşe sahip. Yeni NX, 2014 yılında tanıtılan ve 170 bin adedin üzerinde satışla Avrupa’da Lexus’un büyümesine büyük katkı sağlayan ilk nesil NX’in yerini alacak. Performans, yol tutuş ve verimlilikte büyük bir ilerleme kaydedildi ve aracın yüzde 95’inin yenilenmesiyle büyük bir değişime imza atıldı.

JAPON DİNGİNLİĞİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar